Entree

De deuren zijn geopend vanaf 19:00 uur en zullen sluiten om 23:00 uur.Na die tijd is het niet meer mogelijk om binnen te komen. De opening zal om 20:00 uur plaatsvinden. Het adres van Concertgebouw De Vereeniging is: Keizer Karelplein 2D, 6511 NC Nijmegen. Mocht je met eigen vervoer komen dan is het mogelijk om te parkeren in de Keizer Karelgarage op de Van Schaeck Mathonsingel.

Tickets

De tickets worden aan de deur ingescand, zonder ticket geen entree. Indien je meerdere tickets hebt besteld, dan is het verspreiden hiervan je eigen verantwoordelijkheid. Tickets kunnen zowel op papier als digitaal worden ingescand. Als je ze digitaal meeneemt, let er dan wel op dat je telefoon op volle helderheid staat en het scherm geen barsten bevat.

Gratis garderobe

Het gebruik van de garderobe ter waarde van 1,50 euro is inbegrepen bij de ticketprijs, dus hier hoef je op de avond zelf niet meer voor te betalen. Er is geen ruimte voor grote tassen of trolleys.

Munten

Voor consumpties dien je consumptiemunten te halen. Deze kosten 2,50 euro per stuk. Op welke punten je munten kunt kopen, is in De Vereeniging duidelijk aangegeven.

Alcohol

Het drinken van alcohol onder 18 jaar is niet toegestaan. Het kopen en/of drinken van alcohol door een minderjarige is op eigen verantwoordelijkheid. De beveiliging en het barpersoneel van De Vereeniging kunnen te allen tijde om je identiteitsbewijs vragen. Mocht je jonger zijn dan 18 jaar en alcohol drinken en/of kopen, dan hebben zij het recht je van het NSV Songfestival te verwijderen.

De challenge met het Leger des Heils

Dit jaar organiseert het NSV Songfestival een challenge in samen werking met het Leger des Heils! Dit is een missionaire activiteit voorafgaand aan het Songfestival. We gaan koken voor en eten met onder andere dak- en thuisloze mensen die nergens anders terecht kunnen. Meld je aan via nsvsongfestival.nl/challenge !